Wandelsessies

Tijdens wandelsessies maak ik graag gebruik van de natuur.

In de natuur zijn brengt ontspanning.
Het ritme van het wandelen brengt rust.
Babbelen met de neuzen dezelfde kant op brengt afstemming.
Omgevingsgeluiden brengen gemoedelijkheid

Ideale componenten om veiligheid te creëren, de nieuwsgierigheid aan te wakkeren en open te staan. Lees hier meer over de mogelijkheden voor wandelsessies.

Themawandelingen voor groepen

Er kunnen verschillende themawandelingen georganiseerd worden voor lotgenoten, teams, vriend(inn)engroepen en anderen. Denk bijvoorbeeld aan:

  1. De aandachtswandeling: een wandeling waarbij de focus ligt op het in het hier en nu zijn, het bewust worden van de omgeving en het ontspannen van lichaam en geest.

  2. De focuswandeling: een wandeling gericht op het herkennen van stresssignalen in het lichaam en het aanleren van ontspanningstechnieken in de natuurlijke omgeving.

  3. De compassiewandeling: een wandeling waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van compassie, (zelf)acceptatie en het leren om goed voor jezelf te zorgen.

  4. De lichaamsgerichte wandeling: een wandeling waarbij de verbinding tussen lichaam en geest centraal staat, door middel van bewegingsoefeningen, meditaties en reflectie.

  5. De bewustwordingswandeling: een wandeling waar we zonder specifiek thema in gaan en aan de hand van de natuur ontdekken wat er (onbewust) leeft in het leven van de deelnemers.

  6. Stiltewandeling: een wandeling die we in stilte lopen en waarbij je onderweg suggesties meekrijgt om dat wat je in de stilte aantreft, aandacht te kunnen geven. Aan het einde van de wandeling delen we onze ervaringen.

Boek nu een wandeling (op maat)!

Team

“We ervaren met elkaar nu veel meer veiligheid en weten beter met elkaar te communiceren. Jij wist steeds goed terug te koppelen wat er eigenlijk gezegd en bedoeld werd en dat maakte veel duidelijk voor ons.”

*****

Lotgenoten

“Wat een fijne wandeling was dit. Heel mooi hoe je ons meenam in de natuur, zonder heel zweverig te worden. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!”

*****

Themawandelingen individueel

Alle bovenstaande themawandelingen kunnen ook individueel aangeboden worden. In dit geval kunnen we eventueel dieper ingaan op de persoonlijke thema’s die belicht worden tijdens de wandeling. 

Een wandeling duurt 60-90 minuten en je investering is op dit moment € 99,-

Heb jij ideeën die je aan me wilt voorleggen?

Copywright 2024 © Each One Teach One Holland